Acts 2014

The Alley Cats

 

 

Zondag 18 mei
Locatie Koningspoort

16:45 - 17:30 uur

The Alley Cats, een in 1984 opgerichtte Rockabilly band die na meerdere drummer wisselingen nog steeds de Nederlandse en buitenlandse podia onveilig maakt.
Oorspronkelijk heetten zij Three Alley Cats, waarmee zij in '86 en '87 twee singles uitbrachten en waarmee ze veel radio- en tv exposure hadden. Daarna zijn er geen platen of cd's meer gemaakt. Zelf vinden ze dat de mensen ze maar live moeten komen bekijken en beluisteren. De line-up van de band is: zang/gitaar, contrabas en drums. Het repertoire bestaat uit oude rockabilly en r'n'r nummers vermengd met een flinke dosis blues, rhythm'n'blues en een snufje country,
kortom rockabillyblues. The Alley Cats spelen overal waar men ze wil hebben, van braderien, jeugdhonken, kroegen tot grote festivals en alles daar tussen in. zij weten elke keer het publiek weer uit hun bol te krijgen, vooral omdat zij al zolang op elkaar ingespeeld zijn (oudste rockabilly band van Nederland).

 

Alexander Franken

Zaterdag 17 mei
Koningspoort

16.15 - 16.45 uur
18.00 - 18.20 uur

Zondag 18 mei
Koningspoort

12.45 - 13.15 uur

Troubadour die zingt over de zee en haven.
Website
Alexander Franken

 

 

Zaterdag 17 mei 2014                                    De Blitzkikkers 
Locatie Koningspoort

19.00 - 19.45 uur

De Blitzkikkers maken rock 'n roll op trommels. De oerkracht die vrij komt bij hun optredens is wel eens vergeleken met de ontploffing van een nucleaire bom. Gewapend met djembe, drumset en saxofoon is deze driemans formatie in staat om elk publiek te laten dansen. De straat is hun natuurlijke habitat en als het even kan zijn ze te vinden in het centrum van Rotterdam om de mensen een goed gevoel te geven. Naast hun thuisbasis Rotterdam hebben de heren ook in allerlei wereldsteden gespeeld, zoals Parijs, New York, Dublin, Kopenhagen en vele andere steden.

 

 

De Rattenvanger

 

Zondag 18 mei 2014
Locatie koningspoort
12.00 - 12.30 uur

De Rattenvanger, Timo de La Mar, betovert het publiek met al zijn muziek instrumenten en verhalen. Een muziekoptocht met liedjes en live soundscape. Voor kinderen van 0 tot 100 jaar. Mag je niet missen!

 

 

 

 

Harry Merry

Zaterdag 17 mei
Koningspoort

21.45 - 22.30 uur

 

   Rotterdamse Cult held. Sing & Songwriter. Harry Merry maakt      experimentele  rockmuziek op een orgel en is tijdens optredens altijd gekleed in een matrozenpak.

Website Harry Merry

 

 

Zondag 18 mei                                            Havenkoor de Sleeptros 

 

Locatie Koningspoort
15.00 - 15.30 uur
16.00 - 16.30 uur

Havenkoor de Sleeptros bestaat uit ongeveer 40 enthousiaste mannen en vrouwen die een (in)directe relatie hebben met SMIT of het Havenbedrijf Rotterdam.

Aan het roer staat dirigent Hans van der Sluijs.

Website Havenkoor De Sleeptros

Share This